Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English  |  
Shqip  |  
Русский  |  
Turkish
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Ημερήσιες ΜυτιλήνηςΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Ημερήσιες Μυτιλήνης


Το τουριστικό γραφείο Crazy Holidays, με έδρα το νησί της Λέσβου πραγματοποιεί ημερήσιες  εκδρομές για την καλύτερη γνωριμία με το νησί. Έναρξη των περιηγήσεων 01/06 έως 15/09. Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Ημερήσια εκδρομή στην Αγιάσο – Καρίνη – Άγιος Ισίδωρος – Πλωμάρι

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ

09:00 – 18:00

Ξεκινάμε την περιήγηση μας από την κωμόπολη της Αγιάσο χτισμένη στις πλαγιές του βουνού Όλυμπος. Θα περιηγηθούμε στον παραδοσιακό οικισμό και θα θαυμάσουμε την τοπική αρχιτεκτονική. Επίσκεψη στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας που, όπως λέει η παράδοση, φιλοτεχνήθηκε από τον Ευαγγελιστή Λουκά με μαστίχα και κερί. Αφήνουμε την Αγιάσο και θα επισκεφτούμε την Καρίνη και την κουφάλα του δένδρου, όπου διέμενε ο λαϊκός ζωγράφος Θεόφιλος. Ακολουθεί επίσκεψη στην περίφημη παραλία του Αγίου Ισίδωρου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Πλωμάρι. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και στο Μουσείο Βαρβαγιάννη, όπου ήταν και το πρώτο οινοποιείο του νησιού. Στην επιστροφή σύντομη στάση στον κόλπο της Γέρας και στην περιοχή Πέραμα για να απολαύσουμε τον καφέ μας και τα παραδοσιακά γλυκά. Το απόγευμα επιστροφή στην βάση μας.

Τιμή συμμετοχής : 35€

 

Ημερήσια εκδρομή στο μοναστήρι του Άγιου Ραφαήλ – Μανταμάδος – Πέτρα – Μόλυβος

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ

09:00 – 18:00

Η περιήγηση μας ξεκινάει από την Μονή του Αγίου Ραφαήλ – Αγίου Νικολάου και Ειρήνης. Θα προσκυνήσουμε τις εικόνες των μαρτύρων και θα προμηθευτούμε σουβενίρ από την τοπική αγορά. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Μανταμάδο και θα επισκεφτούμε τον Ναό του Ταξιάρχη με την περίφημη εικόνα του. Συνεχίζουμε για Μόλυβο, περιήγηση στον παραδοσιακό οικισμό και το κάστρο όπου ακολουθεί επίσκεψη στην Πέτρα και την Παναγία Γλυκοφιλούσα στην κορυφή του λόφου. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε την θάλασσα  και το φαγητό. Συνεχίζουμε για την Μονή Λειμώνος και στάση για καφέ στην σκάλα Καλλονής. Το απόγευμα επιστροφή στην βάση μας.

Τιμή συμμετοχής:35€

 

Ημερήσια εκδρομή Βατούσα – Σίγρι – Ερεσός

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ

09:00 – 18:00

Ξεκινάμε την περιήγηση μας από την Ορεινή Βατούσα, οικισμός χτισμένος σε κρατήρα ηφαιστείου με πλούσια βλάστηση και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο Σίγρι στο δυτικό τμήμα του νησιού γνωστό για το μουσείο Φυσικής Ιστορίας και το απολιθωμένο δάσος. Μέσα στην περιήγηση μας θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Ερεσό και στην Σκάλα Ερεσού όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε το μπάνιο μας και να γευματίσουμε. Το απόγευμα στάση στη Σκάλα Καλλονής για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην βάση μας.

Τιμή συμμετοχής: 45€

Login-icon Login ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης