Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English  |  
Shqip  |  
Русский  |  
Turkish
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Όροι και ΠροϋποθέσειςΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Για την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών - επιβατών, ισχύουν οι κάτωθι πολιτικές τις εταιρείας:

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Τα δρομολόγια και οι τιμοκατάλογοι που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας (www.crazyholidays.gr) είναι υπο ισχύ κι ενημερώνονται καθημερινά υπό την ευθήνη της εταιρίας. Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα δρομολόγια ή τους τιμοκαταλόγους παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν άμεσα μαζί μας.

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Το γραφείο γενικού Τουρισμού Crazy Holidays επιστρέφει το 80% της τιμής του εισιτηρίου σε περίπτωση που ακυρώσει ο επιβάτης την κράτηση της θέσεως από την ημέρα έκδοσης εισιτηρίου και έως 8 ημέρες  προ της αναχωρήσεως. Η συνολική αξία του εισιτηρίου είναι μη επιστρέψιμη για ακυρώσεις 7 ημέρες προ της αναχωρήσεως και έως την ημέρα του ταξιδιού. Οι επιστροφές χρημάτων για αγορές που έχουν πραγματοποιηθεί με κάρτα μπορούν να γίνουν μόνο σε ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς ή στο γραφείο αγοράς του εισιτηρίου. Οι επιστροφές χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς του εξωτερικού πραγματοποιούνται με χρέωση του παραλήπτη.

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Αλλαγές εισιτηρίων μπορούν να γίνουν μόνο στην ημερομηνία και ώρα του ταξιδίου και μόνο μία φορά. Δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στην κατεύθυνση ή τον προορισμό του ταξιδίου, μεταβίβαση εισιτηρίου σε άλλον επιβάτη ή συμψιφισμός του αντιτίμου του εισιτηρίου με άλλο προϊόν της εταιρείας. Αλλαγές μπορούν να γίνουν μέχρι και δύο ώρες πρίν την αναχώρηση του δρομολογίου για τις γραμμές  που εξυπηρετούν την Τουρκία και την Αλβανία. Για όλες τις υπόλοιπες γραμμές οι αλλαγές μπορούν να γίνουν μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας. 

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΕΞΟΦΛΗΣΗ

Κράτηση εισιτηρίων για τις γραμμές που εξυπηρετούν την Τουρκία και την Αλβανία ισχύουν μέχρι 2 ώρες προ του επιλεγμένου δρομολογίου. Μετα το πέρας του χρονικού αυτού περιθωρίου δεν έχει καμία ευθύνη η εταιρία για τις ακυρώσεις των κρατήσεων κι ό,τι συνέπειες αυτό έχει. Για όλες τις υπόλοιπες γραμμές οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας. 

 

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Κάθε επιβάτης έχει το δικαίωμα να φέρει μία (1) αποσκευή εικοσιπέντε (25) κιλών (kg), μία (1) χειραποσκευή οχτώ (8) κιλών (kg) και μία (1) αποσκευή με φορητό υπολογιστή (laptop) ή tablet. Οποιαδήποτε άλλη μεταφορά αποσκευών θα πρέπει να γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο και με ανάλογο κόστος.

 

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ένας επιβάτης είναι ανήλικος θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, νόμιμο κηδεμόνα τουλάχιστον ο οποίος θα πρέπει να φέρει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του δεύτερου κηδεμόνα, επικυρωμένη σε ΚΕΠ ή από την Αστυνομία.

Σε περίπτωση μεταφοράς ανηλίκων που ανήκουν σε κάποιο γκρουπ (π.χ. αθλητική ομάδα) θα πρέπει να υπάρχει ενήλικος συνοδός ο οποίος θα φέρει ενυπόγραφη συγκατάθεση και των δύο κηδεμόνων για κάθε ανήλικο, επικυρωμένη σε ΚΕΠ ή από την Αστυνομία. 

Σε περίπτωση ανηλίκων που πρέπει να ταξιδέψουν μόνοι τους, θα πρέπει να υπάρχει ενυπόγραφη συγκατάθεση και των δύο κηδεμόνων, επικυρωμένη αυστηρά και μόνο από την Αστυνομία την οποία και θα χρειαστεί να υποδείξουν κατά την έκδοση των εισιτηρίων.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Έχοντας αυστηρά υπόψη την καλή μεταχείριση των ζώων ζητούμε από τους επιβάτες να μας ενημερώνουν αν θέλουν να μεταφέρουν τα κατοικίδια τους εκ των προτέρω ώστε να τους συμβουλεύουμε σχετικά με το τί ισχύει για κάθε γραμμή και συνεργαζόμενη εταιρεία όπως και, βάση της εμπειρίας μας, τί είναι καλύτερο για την υγεία και την άνεση του ζώου κατά το επιλεγμένο δρομολόγιο, ώστε κατόπιν να επιλέγουν ενημερωμένοι και με πλήρη προσωπική τους ευθύνη αν θέλουν το κατοικίδιο να ταξιδέψει υπο τις συνθήκες που προσφέρει η κάθε γραμμή.

 

Το γραφείο Crazy Holidays σας ευχαριστεί για την επιλογή και την εμπιστοσύνη σας

 

Login-icon Login ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης