top-ΑΤΗΙΝΕ-STAMBOLL-ATHINE

ΑΤΗΙΝΕ-STAMBOLL-ATHINE

 

ATHINE – STAMBOLL – ATHINE

 

 

 

NISJA NGA ATHINA
CDO DITE NE OREN 17:00
 (Achilleos 23)
 

 

NISJA NGA STAMBOLLI
CDO DITE NE OREN 18:00
 (Bayrampasa, Buyuk Istanbul Otogari , zyra 98-99)
 
(Udhetimi zgjat afersisht  14 ore)

 

 

 

 

 

 

 

                                 

                         ÇMIMET E BILETAVE DHE ORARET E NISJES

 

VAJTE

VAJTE/ARDHJE

ATHINE   17:00

Çmim normal

 

 

Per studente nen 25 vjec

 

 

Per te moshuar mbi 65 vjec

 

 

Per femije 2 – 12 vjec

 

 

 LAMIA 19:00

Çmim normal

 

 

Per studente nen 25 vjec

 

 

Per te moshuar mbi 65 vjec

 

 

Per femije 2 – 12 vjec

 

 

 LARISA  21:00

Çmim normal

 

 

Per studente nen 25 vjec

 

 

Per te moshuar mbi 65 vjec

 

 

Per femije 2 – 12 vjec

 

 

KATERINI  22:00

Çmim normal

 

 

Per studente nen 25 vjec

 

 

Per te moshuar mbi 65 vjec

 

 

Per femije 2 – 12 vjec

 

 
Login-iconLogin