top-SELANIK-STAMBOLL-SELANIK

SELANIK-STAMBOLL-SELANIK

 
SELANIK – STAMBOLL – SELANIK
 

 

  NISJA  NGA SELANIKU

CDO DITE NE OREN  10:00, 22:00 , 23:00

(Anagnostaki 8 , 200m nga stacioni i autobusave KTEL Makedonia)

 

 

 NISJA  NGA STAMBOLLI

CDO DITE NE OREN 10:00, 18:00, 22:00

 (Bayrampasa, Buyuk Istanbul Otogari , zyra 98-99)  

 

(Udhetimi zgjaten afersisht 10 ore)

 

 

 

 

 

 

ÇMIMET DHE ORARET E NISJES

 

Vajte

Vajte/Ardhje

   Selanik      10:00,  22:00,  23:00

Çmim normal

45€

80

Per studente nen 25 vjec

35 
 

64

Per te moshuar mbi 65 vjec

35

64

 Per femije 2 – 12 vjec

23

40

                                                        Kavala         11:45,  23:45

Çmim normal

40

70

Per studente nen 25 vjec

32

56

Per te moshuar mbi 65 vjec

32

56

 Per femije 2 – 12 vjec

20

35

                                                       Ksanthi            12:30,   00:30,    01:30 

Çmim normal

25

45 

Per studente nen 25 vjec

20

36

Per te moshuar mbi 65 vjec

20

36

Per femije 2 – 12 vjec

13

23

                                                          Komotini             13:30,   01:15

Çmim normal

23

42

Per studente nen 25 vjec

19

34

Per te moshuar mbi 65 vjec

19

34

 Per femije 2 – 12 vjec

12

21

                                                               Sapes                13:45

Çmim normal

23

42

Per studente nen 25 vjec

19

34

Per te moshuar mbi 65 vjec

19

34

Per femije 2 – 12 vjec

12

21

                                                      Αleksandrupoli                    14:30, 02:00

Çmim normal

23

42

Per studente nen 25 vjec

19

34

Per te moshuar mbi 65 vjec

19

34

 Per femije 2 – 12 vjec

12

21

 

ULJE  ÇMIMI TE BILETAVE NEQOFTESE RESERVONI DHE HOTEL NE STAMBOLL ME ZYREN JONE.
Login-iconLogin