Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English  |  
Shqip  |  
Русский  |  
Turkish
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Παρεχόμενες ΥπηρεσίεςΚυρίως κείμενο άρθρου: 

 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Για συλλόγους, οργανισμούς, σωματεία και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Πακέτα παροχών με τις καλύτερες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση.

 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Νεανικά πακέτα για Ελλάδα και εξωτερικό. Ολοκληρωμένα προγράμματα με πακέτα μεταφοράς (οδικώς, αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς), καταλύματος, ξεναγήσεων, διατροφής και αποδεκτού χρόνου αναψυχής.

 

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Σε Ελλάδα και εξωτερικό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν μόνοι τους, με φίλους ή συγγενείς για ξεκούραση, αναψυχή, διακοπές.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού για επιχειρηματίες, οργανισμούς,  executive στελέχη και επιστήμονες. Εκθέσεις, συνέδρια, σεμινάρια ή άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα. Εξασφάλιση μέσων μεταφοράς, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αξιόλογα ξενοδοχεία με τις καλύτερες και οικονομικότερες τιμές.

 

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ (INCENTIVES)

Για εταιρείες και ομάδες πολλών ατόμων με ολοκληρωμένα προγράμματα παροχών σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάντα στις οικονομικότερες τιμές.

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Για ταξίδια που αφορούν συλλόγους, ομάδες ή και μεγάλες παρέες που  θέλουν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν της εκδρομή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις  και τις ιδιαιτερότητές τους, μπορείτε να  απευθυνθείτε σε μας. Έχουμε δυνατότητα ναύλωσης αεροσκαφών και λεωφορείων, που μαζί με την παροχή ξενοδοχείου, αρχηγού και ξεναγού θα φέρουν την ομαδική εκδρομή στα  μέτρα σας!!

 

ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ταξίδια νεονύμφων για το μεγάλο γεγονός της ζωής σας. Αναχωρήσεις για όλα τα μέρη του κόσμου με ειδικές και ξεχωριστές παροχές.

 

ΤΑΞΙΔΙΑ FLY & DRIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια έγκυρων αεροπορικών εταιρειών, αυτοκίνητο για παραλαβή από το αεροδρόμιο, παραμονή σε ξενοδοχείο ή διαμερίσματα.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Κρατήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για τις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών.

 

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Με τις πλέον αξιόλογες στο είδος ναυτιλιακές εταιρείες για ταξίδια στη θάλασσα με υπερπολυτερλή κρουαζιερόπλοια για να βιώσετε μια διαφορετική εμπειρία.

 

 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και το μεγαλύτερο δίκτυο κρατήσεων (reservation system) σας παρέχουμε τη δυνατότητα να έχετε γρήγορα και  άμεσα το αεροπορικό σας εισιτήριο και την κράτηση του ξενοδοχείου παραμονής σας. Σας εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα οικονομικών συνδυασμών πτήσεων αλλά και τις οικονομικότερες τιμές στις τακτικές πτήσεις όπως επίσης και στις πτήσεις charter.

 

 

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Δυνατότητα ναύλωσης των ιδιόκτητων, πολυτελών λεωφορείων μας (17, 20, 30, 36, 50, 54, 56, 59, 72, 80, 83 και 94 θέσεων) για οποιαδήποτε μεταφορά εντός πόλης (μισής ημέρας), καθώς και για μεταφορές σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα λεωφορεία μας είναι υπερπολυτελή με έμπειρους οδηγούς, πρόθυμους να σας εξυπηρετήσουν. Διαθέτουν DVD, ράδιο CD, TV, σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού, μικροφωνική εγκατάσταση, ζώνες ασφαλείας. Τα λεωφορεία μας έχουν όλα περάσει από ΚΤΕΟ και είναι ασφαλισμένα με πληρη κάλυψη.

Login-icon Login ForgottenPassword-icon Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης